"Egy új nézőpont, egy gondolat, egy szívdobbanás, amitől beindul a változás és megújult erővel, hittel örökre megváltoztatja az életedet"

Ujvári Ildikó vagyok, több mint 25 éve járom az utamat, fejlődök és tanulom az energia gyógyászat különböző válfajait. Rengeteg kihívásom volt az élet minden területén, folyamatos veszteségek értek, amiből fel kellett állni és továbbmenni, ezért ezekre kerestem a megoldásokat. Mindig volt valami, ami erőt adott, segített és tovább lendített

Sosem lehet tudni mit takarnak a képeken a mosolyok, a ráncok, az őszhaj - milyen történetek vannak elrejtve mögöttük. A teljes megsemmisülés, kétségbeesés, reménytelenség, kihívások és a lassú botorkálás, önmagamratalálás, keresgéléssel, felismerésekkel, megértésekkel egy új élet kialakítása. Sok sok tapasztalattal bölcsebben itt vagyok.

Többek között ezeken a képzéseken vettem részt: Agykontroll, Táltos, Feng Shui, Angyaltanfolyam, Csendo, A.J.C. önismereti tanfolyamok, Reiki, Prána-nadi, E.F.T, Access Bars consciousness, Nöi-kör vezető, Szín-Stílus tanácsadó.

Mind a mai napig önismereti és tudatosság fejlesztő tanfolyamokon fejlesztem a tudásom. Ezekből lett egy könnyed és gyors eszköztárral rendelkező saját érzékelésem és módszerem. Ma már a hétköznapjaim gyakorlati részévé vált mindaz, amit átadok! Kialakítottam egy életmód programot, a NŐI ÚJRAHANGOLÓT, ahol személyre szabottan tudok segíteni a külsőt összehangolni a belső változással, legyen az a megfelelő szín, frizura, smink, kiegészítő megtalálása.


Várlak szeretettel! Időpont egyeztetés és kérdés esetén hívj bizalommal: +36-20-9460-020