"Egy új nézőpont, egy gondolat, egy szívdobbanás, amitől beindul a változás és megújult erővel, hittel örökre megváltoztatja az életedet"

Ujvári Ildikó vagyok, több mint 25 éve járom az utamat, fejlődök és tanulom az energia gyógyászat különböző válfajait. Rengeteg kihívásom volt az élet minden területén, folyamatos veszteségek értek, amiből fel kellett állni és továbbmenni, ezért ezekre kerestem a megoldásokat. Mindig volt valami, ami erőt adott, segített és tovább lendített

Sosem lehet tudni mit takarnak a képeken a mosolyok, a ráncok, az őszhaj - milyen történetek vannak elrejtve mögöttük. A teljes megsemmisülés, kétségbeesés, reménytelenség, kihívások és a lassú botorkálás, önmagamratalálás, keresgéléssel, felismerésekkel, megértésekkel egy új élet kialakítása. Sok sok tapasztalattal bölcsebben itt vagyok.

Többek között ezeken a képzéseken vettem részt: Agykontroll, Táltos, Feng Shui, Angyaltanfolyam, Csendo, A.J.C. önismereti tanfolyamok, Reiki, Prána-nadi, E.F.T, Access Bars Consciousness kezelő és Női-kör vezető.

Mind a mai napig önismereti és tudatosság fejlesztő tanfolyamokon fejlesztem a tudásom. Ezekből lett egy könnyed és gyors eszköztárral rendelkező saját érzékelésem és módszerem. Ma már a hétköznapjaim gyakorlati részévé vált mindaz, amit átadok! Kialakítottam egy életmód programot, a NŐI ÚJRAHANGOLÓT, ahol személyre szabottan tudok segíteni a nőknek.


 

Sokéves tapasztalatommal támogatni tudlak:

 hogyan kerülj harmóniába önmagaddalha kibillentél a belső egyensúlyodból és nem találod a helyedet a világban

• kell egy kis biztatás, megerősítés, másik nézőpont - ha nem tudod elfogadni a korodat, az idő múlását, a külsődet

• ha sok a stressz az életedben, szeretnél lassítani, de nem tudod hogyan csináld

• ha többször beleesel az önsajnálatba és belesüllyedsz - hogyan gyere ki belőle minél előbb

• hogyan tudod könnyebben feldolgozni a veszteséget - ha elveszítettél valakit, aki közel állt hozzád: társ, rokon, barát vagy házi kedvenced vagy az anyagiak

 ha csak egyszerűen szeretnél kikapcsolni, lecsendesíteni az elmédet, relaxálni, töltődni..

Várlak szeretettel! Időpont egyeztetés és kérdés esetén hívj bizalommal: +36-20-9460-020