MÉDIA MEGJELENÉSEK

Ridikül: Az ősz haj merészség? Silver trend

Az ősz haj világdivat, de nálunk még mindig vagányság kell ahhoz, hogy valaki a természetesség mellett voksoljon, hiszen az őszülést az öregedéssel azonosítjuk és öregedni nem trendi. Ahogy más területen sem adjuk meg a kornak a tiszteletet, a divatban is az örök fiatalságot pártoljuk. Pedig az ősz haj nem is kor kérdése. Vannak, akik már 20-30 évesen elkezdenek őszülni, viszont közülük ezt nagyon kevesen vállalják. Ma olyan embereket ismerhetünk meg, akiknek ez egyáltalán nem jelent gondot és büszkén vállalják az ezüstös tincseket..  a műsor itt érhető el

"Ha egy férfi őszül, az sármos, ha egy nő, az ciki" Ma még furcsának számít, mégis egyre több gyönyörű, ápolt nő vállalja be itthon is a szürkülő hajkoronát. Köszönöm, Bagaméri Vikinek a nlc. megjelent cikkért! A cikket itt lehet elérni


Egy újabb média megjelenés a Hatoscsatornán, beszélgettünk a Feketén fehéren műsorban, a korral kapcsolatos dilemmákról, és persze az őszüléshez való hozzáállásról az EZÜSTNŐ kezdeményezésről, a női közösség fontosságáról. Idősödünk vagy öregedünk:     B. Király Györgyi műsorvezető, Kugler Gyöngyi pszihológus, Varga Miklós énekes, színész voltak még a meghívottak. Mert nem mindegy a hozzáállás, teljesen más lesz a végeredmény. A kor csak egy szám, minden fejben dől el! Jó kis beszélgetés volt köszönöm a lehetőséget! Itt érhető el az adás!

DOMBÓVÁRI GÁBOR vendége voltam a Poptariszna  rádió, MATINÉ műsorában az EZÜSTNŐ mozgalomról és annak kialakulásáról beszélgettünk. Miért is van létjogosutsága napjainkban az őszülés témakörének. 

JAKUPCSEK PLUSZ adásban az ATV-ben beszélgettünk az őszülésről. A műsor vendégei Váczi Eszter énekesnő, Ujvári Ildikó, Andri Diána és Hajas László mesterfodrász. Itt lehet megnézni

AZ ÉNIDŐBEN: TÖRKÖY ERIKÁVAL BESZÉLGETTÜNK 


Ha egy férfi őszül, az sármos, szexi, ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ápolatlan. Miért él bennünk ez a sztereotípia? Egy őszülő, ezüst hajú nő nem lehet ugyanúgy gyönyörű? Az Énidő csatorna legújabb adásában vendégem, Ujvári Ildikó, Ezüstnő, az ősz haj mozgalom alapítója. Egy sokakat megosztó, ámde annál érdekesebb téma kerül ma terítékre, melyben kiderül, hogy mi is Ildikó missziója és a saját történetemet is megosztom veletek a témában. Tartsatok velünk most is! 

ÉNIDŐ CSATORNÁN Tudjátok megnézni!

                                     A Karc FM rádióban Csesznák Anikó 

készített velem egy interjút nagyszerű nőt ismerhettem meg személyében én is. Másképp is lehet az őszhajhoz a korhoz a ráncokhoz viszonyulni. Az énidő miért is fontos manapság ilyen és hasonló témákról beszélgettünk a mai adásban.

www.karcfm.hu/spajz

FANNY Magazin

                 Bíró Borival beszélgettem a Szerepvállalás műsorban! 

Az Ezüstnő kezdeményezésről, Őszhaj mozgalomról a Klub rádióan.

www.klubradio.hu/szerepvallalas 

Bors Extra magazin

Szkiba Zsuzska, Beauty With Plus 

 Nagyon hasonlóan gondolkodunk sok témában és mindketten szeretnék a magunk területén, megváltoztatni az önmagunkhoz, a  testhez kapcsolódó régi negatív sztereotípiákat. A média által gerjesztett hamis tökéletesség kultuszról, ami rengeteg fusztrációt okoz a társadalomban.


facebook videó