MÉDIA MEGJELENÉSEK

DOMBÓVÁRI GÁBOR vendége voltam a Poptariszna  rádió, MATINÉ műsorában az EZÜSTNŐ mozgalomról és annak kialakulásáról beszélgettünk. Miért is van létjogosutsága napjainkban az őszülés témakörének. 

JAKUPCSEK PLUSZ adásban az ATV-ben beszélgettünk az őszülésről. A műsor vendégei Váczi Eszter énekesnő, Ujvári Ildikó, Andri Diána és Hajas László mesterfodrász. Itt lehet megnézni

AZ ÉNIDŐBEN: TÖRKÖY ERIKÁVAL BESZÉLGETTÜNK 


Ha egy férfi őszül, az sármos, szexi, ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ápolatlan. Miért él bennünk ez a sztereotípia? Egy őszülő, ezüst hajú nő nem lehet ugyanúgy gyönyörű? Az Énidő csatorna legújabb adásában vendégem, Ujvári Ildikó, Ezüstnő, az ősz haj mozgalom alapítója. Egy sokakat megosztó, ámde annál érdekesebb téma kerül ma terítékre, melyben kiderül, hogy mi is Ildikó missziója és a saját történetemet is megosztom veletek a témában. Tartsatok velünk most is! 

ÉNIDŐ CSATORNÁN Tudjátok megnézni!

                                     A Karc FM rádióban Csesznák Anikó 

készített velem egy interjút nagyszerű nőt ismerhettem meg személyében én is. Másképp is lehet az őszhajhoz a korhoz a ráncokhoz viszonyulni. Az énidő miért is fontos manapság ilyen és hasonló témákról beszélgettünk a mai adásban.

www.karcfm.hu/spajz

FANNY Magazin

                 Bíró Borival beszélgettem a Szerepvállalás műsorban! 

Az Ezüstnő kezdeményezésről, Őszhaj mozgalomról a Klub rádióan.

www.klubradio.hu/szerepvallalas 

Bors Extra magazin

Szkiba Zsuzska, Beauty With Plus 

 Nagyon hasonlóan gondolkodunk sok témában és mindketten szeretnék a magunk területén, megváltoztatni az önmagunkhoz, a  testhez kapcsolódó régi negatív sztereotípiákat. A média által gerjesztett hamis tökéletesség kultuszról, ami rengeteg fusztrációt okoz a társadalomban.


facebook videó