MÉDIA MEGJELENÉSEK

ÉNIDŐ:TÖRKÖY ERIKÁVAL BESZÉLGETTÜNK AZ ŐSZÜLÉSRŐL


Ha egy férfi őszül, az sármos, szexi, ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ápolatlan. Miért él bennünk ez a sztereotípia? Egy őszülő, ezüst hajú nő nem lehet ugyanúgy gyönyörű? Az Énidő csatorna legújabb adásában vendégem, Ujvári Ildikó, Ezüstnő, az ősz haj mozgalom alapítója. Egy sokakat megosztó, ámde annál érdekesebb téma kerül ma terítékre, melyben kiderül, hogy mi is Ildikó missziója és a saját történetemet is megosztom veletek a témában. Tartsatok velünk most is! 

ÉNIDŐ CSATORNÁN Tudjátok megnézni!

Itt tudjátok meghallgatni a Karc FM rdiós riportot, amit Csesznák Anikó készített velem egy nagyszerű nőt ismerhettem meg én is. Másképp is lehet az őszhajhoz a korhoz a ráncokhoz viszonyulni. Az énidő miért is fontos manapság ilyen és hasonló témákról beszélgettünk a mai adásban. Köszönöm Anikónak!

www.karcfm.hu/spajz

FANNY Magazin

Az Ezüstnő kezdeményezésről, Őszhaj mozgalomról a Klub rádióan, az alaposan felkészült Bíró Borival beszélgettem a Szerepvállalás műsorában!


www.klubradio.hu/szerepvallalas 

Bors Extra

Szkiba Zsuzska, Beauty With Plus - Ujvári Ildikó, Ezüstnő beszélgetés az őszhaj felvállalásáról, kezdeményezésről ítéletmentesen, fantasztikus hangulatban! Nagyon hasonlóan gondolkodunk sok témában és mindketten szeretnék a magunk területén, megváltoztatni az önmagunkhoz, a  testhez kapcsolódó régi negatív sztereotípiákat. A média által gerjesztett hamis tökéletesség kultuszról, ami rengeteg fusztrációt okoz a társadalomban.


facebook videó