Ezüstnő: Pankovits Nikolet

2019.11.19


Nagyon megörültem Niki Ősz hajú képének, amikor megtaláltam, lenyűgöző volt azzal a gyönyörű ezüst hosszú hajával két dolog miatt is, mert magyar és hogy jó régen kezdhette a lenövesztést. Egyből felkeltette az érdeklődésemet ki ő és mi az ő ezüst útjának a története.

Nikit New Yorkban értem utol, mivel 10 éve kint él és jazz énekesnő, skype-on beszélgettünk. Nagyon közvetlen stílusa van és egyből összehangolódtunk. Rögtön neki szegeztem a kérdésemet, amit azóta fúrta az oldalam amióta megláttam, mert sehol nem találtam rá választ, hány éves. A hosszú őszes haj, fiatal bájos arc, mikor kezdte a lenövesztést akkor?

37 éves és 8 évvel azelőtt gyorsult fel az őszülése, ami azért érdekes, mert az elsők között vállalt fel és érzett rá a változásra, ami elindult világszerte. Sosem festette a haját, az első ősz szálak 16 évesen jelentek meg és csipesszel tépkedte, mint én is. A párja támogatta az elhatározását, az anyukája viszont nem értette miért döntött így, és próbálta lebeszélni róla. A mai napig talán jobban örülne, hogyha barnára festené a haját. A férfiak kétféle módon ragálnak az őszes hajra: vagy SZEXINEK vagy öregesnek tartják. Alapvetően tetszik a környezetének és mostanában itthon és külföldön is egyre többen szólítják meg és fejezik ki elismerésüket a gyönyörű hajáért vagy kérdezik meg, hogy lehet ilyenre festeni? Ő is észreveszi a kíváncsi tekinteteket, amit a megjelenése vált ki a fiatalsága és az ősz haja kapcsán hogy is van ez. Niki is a természetességet preferálja, de véleménye szerint fontos, hogy a saját bőrében jól érezze magát az ember - legyen az ősz vagy festett haj. A zeneiségéből is érezhető a valódi értéket képviselő és üzenetet közvetítő személyisége, minden szinten.

Nagyon örülők, hog megismerhettem egy ilyen fiatal tehetséges, bátor lányt, aki meri az álmait követni és hallgat az érzéseire.