MIÉRT EZÜST A NŐ?

Mert az nemessé, elegánssá teszi a kort és az őszülést

 Mert erőt és önbizalmat szeretnék adni ehhez az új kezdeményezéshez, hogy itthon is elinduljon a változás, amit már látok külföldön

EZÜSTNŐ SZÜLETÉSE

2017 tavaszán érett meg bennem a gondolat, hogy mi lenne, ha nem festeném többet a hajamat, és megengedném magamnak, hogy kívül is megmutatkozzék mindaz a változás, ami a belső folyamataimat tükrözi. Ebből született meg az a választás, hogy újra visszatérjek a természetes hajszínemhez, ami akkor már őszes cirmos volt. Májusban volt az utolsó hajfestésem, augusztusban volt egy hajszínezésem még a kontraszt elmosása véget.  

Határozottan felszabadító érzés önmagamként megmutatkozni, ami új lehetőségeket generál az életemben. Összekapcsolódtam a világ számos országában élő nőkkel, akik szintén felvállalják az őszülésüket kortól függetlenül. Az őszülés nem korfüggő, valakinél már a 20-as éveiben megjelenik, vagy hirtelen trauma hatására lesz egyik napról a másikra ősz. Sosem lehet tudni mit takarnak a képeken a mosolyok, a ráncok és az őszhaj mögött milyen történetek vannak elrejtve

Azt tapasztalom, mindenki hasonlóan érzi a megerősödést, miután rálépett az ezüst útra. Jó egy ilyen támogató közegbe bekerülni, ezt szeretném én is itthon elindítani ezzel a felhívással. Amennyiben rendben vagyunk magunkkal, megvan a belső harmóniánk, a kisugárzásunk is megváltozik, és ez a nőiességünkben is kiteljesedést hoz. 

Szeretnék mindenkit bátorítani, aki ezen gondolkodik, vágjon bele, de ha nem érez elég erőt hozzá, akkor kezdje a belső egyensúly helyrerakásával. Tudom hogy sokan vannak, akik már egy ideje hezitálnak, de valamiért még nem tudtak elindulni ezen az úton, mert nem érzik az erőt és bizonytalanok. Nekik tudok segíteni abban hogy ez a belső ellenállás oldódni tudjon. Amíg a régi családi mintáknak és egyéb hitrendszereknek hagyjuk, hogy tudattalanul hassanak ránk, addig nem tudunk kikerülni a befolyásuk alól és el sem tudjuk képzelni, hogy lehet másképp is! Amikor kilépünk ezek hatása alól, egy olyan energia szabadul fel, amit nem is sejtünk, ami átrendez mindent, ha ezt választod. 

Megéri az időt és energiát önmagunk megismerésébe fektetni, sosem késő elkezdeni, csak nyerhetünk vele. Itt az idő felfedezni ezt a Női energiát magadban! Ki az, mi az a csoda, aki Te vagy? A történet végére tényleg megszületik az EZÜSTNŐ

Fogalmazd újra az idő múlásáról, a testedről kialakult nézőpontjaidat!

A mai világban, ha a divat világára gondolunk, akkor a nagyon vékony, fiatal, hosszúlábú lányok jutnak eszünkbe. Azt hitette el velünk a média, hogy ez a mai kor női imidzse és csak az ilyen típusú nők az ideálisak. Fiatalság - tökéletesség kultusz van a kollektív tudatban, aminek a nők próbálnak megfelelni. Kialakított a média egy olyan nézőpontot bennünk, hogy ha valaki őszül, korosodik, az perifériára szorul és a lehetőségei csökkennek. Ez generációról generációra adódik át, pedig van lehetőségünk mást választani. Új korszak indul el ezen a területen is! 

Több mint 2 éve vagyok benne a mindennapokban ebben a témában, és egyre több olyan hölgyet fedezek fel, akik már átírták eddigi nézőpontjaikat a korral, a kinézettel kapcsolatban. Sosem foglalkoztatott a korom, de az biztos, most érzem a legjobban magam a bőrömben. A kor csak egy szám, a kulcs az, ahogyan viszonyulunk hozzá. Amint ez tudatosul, akkor már el tudod engedni, hogy mások mit mondanak, gondolnak rólad, ezáltal felszabadulsz, békében és harmóniában leszel önmagaddal és abbahagyod végre az aggódást!


GREY REVOLUTION! 

ŐSZHAJ, EZÜSTNŐ MOZGALOM!

Változtassuk meg az őszülő hajról, testünkről kialakult nézőpontjainkat! Tegyük az őszülést és a test változásait természetessé! Légy részese az EZÜSTNŐ kezdeményezésnek!

Adjunk életet, energiát az őszülő, ezüst hajnak, ami nem korfüggő. Varázsoljuk széppé, elfogadottá, megbecsülendővé!

Szeretettel invitállak a NŐI ÚJRAHANGOLÓRA!

Hogyan legyél ragyogó, stílusos EZÜSTNŐ kívül, belül! 

Fotó: Hivert Daniella
Fotó: Hivert Daniella
Fotó: Hivert Daniella
Fotó: Hivert Daniella

Ki mondta, hogy az őszülő nő öreg és nem lehet vonzó, szexi?

Az őszülő nő: szép, bölcs, sokat megélt, tapasztalt, tele van színnel és tartalommal. Ne takargasd, inkább mutasd meg a ráncaidat is! Vállald fel a korod szépségét, tegyük elfogadottá és természetessé! Változtassuk meg az őszülő haj viseléséről kialakult világképet! Hiszen az őszülő haj mögött oly sok gazdagság, szépség, élettapasztalat, érték társul, visszaadva ezzel is az emberi élet méltóságát. Lépj az új női erődbe!

EZÜSTNŐ zártcsoport!

Azoknak, akik már belefogtak a lenövesztésbe hogy vállalják az ezüst tincseiket vagy épp most tervezik, de még nem mertek belevágni és vágynak egy támogató lélekközösségre, sorstársakra!

Facebook/ezustno

Annak aki csak tájékozódni szeretne a témában, vagy már kacérkodik a gondolattal annak a NYÍLT oldat ajánlom, rengeteg információ van fent!