Ez itt a NŐI ÚJRAHANGOLÓ 

Hogyan legyél természetesen, stílusosan, ragyogó Ezüstnő kívül-belül?

Figyelem a felmerülő kérdéseket, nehézségeket, dilemmákat a csoportban és azon kívül is az őszhaj kapcsán, és megerősített abban, amit már eddig is sejtettem, - hogy mit kezdjünk magunkal, hogyan viseljük a hajunkat az átmeneti időszakban - ez okozza a legnagyobb fejtörést. A munkát, az átalakítást belülről a berögzült hitrendszerek lebontásával célszerű kezdeni.  

Az álmom: őszhaj mozgalmat elindítani azokkal a hölgyekkel, akik érzik magukban a bátorságot, hogy elinduljanak ezen az úton. Mert mi vagyunk az első gólyák, akik tudatosan összefogva képviseljük ezt a változást, hogy megváltozzon az a régen elavult nézet,  amit még mindig táplál jelenlegi társadalmunk pl: az őszhaj öregít, igénytelenség, csak az idősek viselik. Tovább erősíti ezt a nézőpontot az, hogy számtalan nőtársunk nem fektet elég hangsúlyt a külső megjelenésére: hajviselet, smink, megfelelő színek, fazonok ismerete, azt látom nem ismerik a saját stílusukat a hölgyek. Az Ezüstnő kezdeményezés erről is szól, hogyan teremtsük meg magunknak az ápolt, igényes külsőt, ami kiemeli viselőjét. Erre a változásra hívlak a NŐI ÚJRAHANGOLÓ  programmal, ami a belsőt és külsőt segít összhangba hozni, hogy minnél többen legyünk, akik tudják mi áll jól nekik. Mert a saját stílusos megjelenésünkön keresztül tudunk egy új nézőpontot prezentálni az őszhajról. Ezért született meg bennem ez a program. Ebben a változásban szeretnék hozzájárulás lenni a tudásommal, tapasztalatommal!

Aki végig járja ezt az ezüst utat biztosan szabadabbá, bölcsebbé válik a végére, hiszen ez egy remek önismereti út is mely sok felismeréssel tesz gazdagabbá. Nagyobb önbizalomra teszel szert magabiztosabbá válsz  ez a belső erő  kisugárzik, megszépít ettől lesz valaki ragyogó Ezüstnő. A folyamat során előbb vagy utóbb érdemes kívülről is elkezdeni a változást. Az őszhajat manapság jobbnál jobb stílusban van módunk viselni kortól függetlenül a lehetőségek végtelenek, lehetnek akár egészen extrémek is. A "rossz hír" az hogy a smink nagyon ajánlott, aki eddig nem foglalkozott ezzel, most szembesülni fog vele, mert fontos a harmóniához, nem kell sokra gondolni, de célszerű megtalálni itt is azt a picit, ami működik nekünk a hétköznapokban. Ebben tudom a segítségemet felajánlani, mindig teljesen ráhangolódok arra, aki hozzám fordul. Először feltérképezzük a belső bizonytalanságok okait, ezek lehetnek családi generációs minták,  saját téves nézőpontjaink, környezetünk által ránk ragasztott ítéletek, bírálatok.  Sok időt energiát lehet megspórolni az elindulásnál, ha meg van az irány, hogy merre haladjunk! Ezután tud megtörténni a  valódi női erőbe állás és az ezzel harmóniában lévő külső megtalálása.  Az amikor a külső a belsővel találkozik csodákra képes, sose késő elkezdeni újat tanulni magunkról csak nyerhetünk vele, de nem csak mi hanem a környezetünk is.


Ez a program neked szól:

  • ha még bizonytalan vagy, hogy belekezdj,
  • ha az elején tartasz a folyamatodnak,
  • ha képbe szeretnél kerülni mi  áll jól neked,
  • ha még egy kis  bíztatásra van szükséged,
  • ha még nehézségeid vannak az önelfogadás, önszeretet kérdéskörével,
  • ha szeretnéd tudni mi az optikai tuning,
  • ha könnyebben, gördülékenyebben szeretnél végigmenni az átalakulás folyamatán. 
  • ha szeretnél más nézőpontból magadra látni és az eddigi felismeréseid, tapasztalataid frissíteni, akkor neked szól ez a lehetőség
  •  
  • A tanácsadáson sort kerítünk olyan smink, frizura elkészítésére, ami működik neked, amiben jól érzed magad a hétköznapokban. A lelki folyamatot is végig vesszük, ha szeretnéd. Célom, hogy TE is örömtelien tudd végigvinni az átalakulás folyamatát!

ELÉRHETŐSÉG

Az egyéni konzultáció időtartama: 3h        

Várlak szeretettel ezen a csodálatos ezüst úton!  A felfdezés, felismerés csodája rád vár!