Ez itt a NŐI ÚJRAHANGOLÓ 

Hogyan legyél természetesen, stílusosan, ragyogó Ezüstnő kívül-belül?

Figyelem a felmerülő kérdéseket, nehézségeket, dilemmákat a csoportban és azon kívül is az őszhaj kapcsán, és nyitott szemmel járok az utcán, mindez megerősített abban, amit már eddig is sejtettem, - hogy mit kezdjünk magunkal, hogyan viseljük a hajunkat az átmeneti időszakban, milyen szinek állnak jól mostantól, milyen smink ajánlott, milyen kiegésztők stb. - ez okozza a legnagyobb fejtörést sokaknál. Bizonyos esetekben belülről sem árt a berögzült hitrendszerek letisztításával kezdeni az átalakítást.

Az álmom: "ősz haj mozgalmat elindítani azokkal a hölgyekkel, akik érzik magukban a bátorságot, hogy elinduljanak ezen az úton. Mert mi vagyunk az első gólyák, akik tudatosan összefogva képviseljük ezt a változást, hogy megváltozzon az a régen elavult nézet, amit még mindig táplál jelenlegi társadalmunk, pl: az ősz haj öregít, igénytelenség, csak az idősek viselik. 

Tovább erősíti ezt a nézőpontot az, hogy számtalan nőtársunk nem fektet elég hangsúlyt a külső megjelenésére: hajviselet, smink, megfelelő színek, fazonok ismerete - azt látom, nem ismerik a saját stílusukat a hölgyek. Az EZÜSTNŐ kezdeményezés erről is szól, hogyan teremtsük meg magunknak az ápolt, igényes külsőt, ami kiemeli viselőjét. 

Erre a változásra hívlak a NŐI ÚJRAHANGOLÓ programmal, ami a belsőt és külsőt segít összhangba hozni, hogy minél többen legyünk, akik tudják mi áll jól nekik. Mert a saját stílusos,  egyedi megjelenésünkön keresztül tudunk egy új nézőpontot prezentálni az ősz hajról. Ezért született meg bennem ez a program. Ebben a változásban szeretnék hozzájárulás lenni a tudásommal, tapasztalatommal!" Lépj ki a szürkeségből hangold újra magad!

Aki végig járja ezt az ezüst utat, biztosan szabadabbá, bölcsebbé válik a végére, hiszen ez egy remek önismereti út is, mely sok felismeréssel tesz gazdagabbá. Nagyobb önbizalomra teszel szert, magabiztosabbá válsz - ez a belső erő kisugárzik, megszépít, ettől lesz valaki ragyogó EZÜSTNŐ. A folyamat során előbb vagy utóbb érdemes kívülről is elkezdeni a változást. Az ősz hajat manapság jobbnál jobb stílusban és fazonban van módunk viselni, kortól függetlenül a lehetőségek végtelenek, lehetnek akár egészen extrémek is. 

Mikor vállaljuk az ősz hajunkat megváltozhatnak azok a szinek, amiket eddig viseltünk, kevésnek fakónak érezhetjük magunkat, ez sokszor tényleg így is van! A smink ajánlott, aki eddig nem foglalkozott ezzel, most szembesülni fog vele, valami mégiscsak kellenne, mert fontos az összképhez, nem kell sokra gondolni, de célszerű megtalálni itt is azt a picit, ami működik nekünk a hétköznapokban. Mindig teljesen ráhangolódok arra, aki hozzám fordul egyénre szabottan mutatom meg mindenkinek azt, ami neki fog a hétköznapokban működni, gyakorlati ötleteket, eszközöket, praktikákat , amit garantáltan fog tudni használni! 

Ha kell feltérképezzük a belső bizonytalanságok okait, ezek lehetnek családi generációs minták,  saját téves nézőpontjaink, környezetünk által ránk ragasztott ítéletek, bírálatok. Sok időt, energiát lehet megspórolni az elindulásnál, ha meg van az irány, akkor tudjuk hogy merre haladjunk! Ezután megtörténhet a valódi női erőbe állás és az ezzel harmóniában lévő külső megtalálása.  Az amikor a külső a belsővel találkozik, csodákra képes, sose késő elkezdeni újat tanulni magunkról, csak nyerhetünk vele, de nem csak mi, hanem a környezetünk is!


Ez a program neked szól:

  • ha még bizonytalan vagy, hogy belekezdj vagy az elején tartasz a folyamatodnak,
  • ha képbe szeretnél kerülni mi áll jól neked és egy kis biztatásra van szükséged,
  • ha még nehézségeid vannak az önelfogadás, önszeretet kérdéskörével,
  • Sort kerítünk Szín- és stílustanácsadásra, majd olyan smink, frizura elkészítésére, ami működik neked, amiben jól érzed magad a hétköznapokban. A lelki folyamatodban is tudlak segíteni, ha szeretnéd. Célom, hogy TE is örömtelien tudd végigvinni az átalakulás folyamatát és találj rá a saját stílusodra!

ELÉRHETŐSÉG

Az egyéni konzultáció javasolt időtartama: 3h - ár megegyezés szerint, még kedvezménnyel!  

Várlak szeretettel ezen a ragyogó ezüst úton!  A felfedezés, felismerés csodája rád vár!