Ez itt a NŐI ÚJRAHANGOLÓ 

Hogyan legyél természetesen, stílusosan, ragyogó Ezüstnő kívül-belül?

Figyelem a felmerülő kérdéseket, nehézségeket, dilemmákat a csoportban és azon kívül is az őszhaj kapcsán, és megerősített abban, amit már eddig is sejtettem, - hogy mit kezdjünk magunkal, hogyan viseljük a hajunkat az átmeneti időszakban - ez okozza a legnagyobb fejtörést. A munkát, az átalakítást belülről a berögzült hitrendszerek lebontásával célszerű kezdeni.  

Az álmom: "ősz haj mozgalmat elindítani azokkal a hölgyekkel, akik érzik magukban a bátorságot, hogy elinduljanak ezen az úton. Mert mi vagyunk az első gólyák, akik tudatosan összefogva képviseljük ezt a változást, hogy megváltozzon az a régen elavult nézet, amit még mindig táplál jelenlegi társadalmunk, pl: az ősz haj öregít, igénytelenség, csak az idősek viselik. 

Tovább erősíti ezt a nézőpontot az, hogy számtalan nőtársunk nem fektet elég hangsúlyt a külső megjelenésére: hajviselet, smink, megfelelő színek, fazonok ismerete - azt látom, nem ismerik a saját stílusukat a hölgyek. Az EZÜSTNŐ kezdeményezés erről is szól, hogyan teremtsük meg magunknak az ápolt, igényes külsőt, ami kiemeli viselőjét. 

Erre a változásra hívlak a NŐI ÚJRAHANGOLÓ programmal, ami a belsőt és külsőt segít összhangba hozni, hogy minél többen legyünk, akik tudják mi áll jól nekik. Mert a saját stílusos megjelenésünkön keresztül tudunk egy új nézőpontot prezentálni az ősz hajról. Ezért született meg bennem ez a program. Ebben a változásban szeretnék hozzájárulás lenni a tudásommal, tapasztalatommal!"

Aki végig járja ezt az ezüst utat, biztosan szabadabbá, bölcsebbé válik a végére, hiszen ez egy remek önismereti út is, mely sok felismeréssel tesz gazdagabbá. Nagyobb önbizalomra teszel szert, magabiztosabbá válsz - ez a belső erő kisugárzik, megszépít, ettől lesz valaki ragyogó EZÜSTNŐ. A folyamat során előbb vagy utóbb érdemes kívülről is elkezdeni a változást. Az ősz hajat manapság jobbnál jobb stílusban és fazonban van módunk viselni, kortól függetlenül a lehetőségek végtelenek, lehetnek akár egészen extrémek is. 

A smink továbbra is nagyon ajánlott, aki eddig nem foglalkozott ezzel, most szembesülni fog vele, mert fontos a harmóniához, nem kell sokra gondolni, de célszerű megtalálni itt is azt a picit, ami működik nekünk a hétköznapokban. Ebben tudom a segítségemet felajánlani, mindig teljesen ráhangolódok arra, aki hozzám fordul. 

Először feltérképezzük a belső bizonytalanságok okait, ezek lehetnek családi generációs minták,  saját téves nézőpontjaink, környezetünk által ránk ragasztott ítéletek, bírálatok. Sok időt, energiát lehet megspórolni az elindulásnál, ha meg van az irány, hogy merre haladjunk! Ezután megtörténhet a valódi női erőbe állás és az ezzel harmóniában lévő külső megtalálása.  Az amikor a külső a belsővel találkozik, csodákra képes, sose késő elkezdeni újat tanulni magunkról, csak nyerhetünk vele, de nem csak mi, hanem a környezetünk is.


Ez a program neked szól:

  • ha még bizonytalan vagy, hogy belekezdj vagy az elején tartasz a folyamatodnak,
  • ha képbe szeretnél kerülni mi áll jól neked és egy kis biztatásra van szükséged,
  • ha még nehézségeid vannak az önelfogadás, önszeretet kérdéskörével,
  • ha könnyebben, gördülékenyebben szeretnél végigmenni az átalakulás folyamatán.
  • Sort kerítünk szín- és stílustanácsadásra, majd olyan smink, frizura elkészítésére, ami működik neked, amiben jól érzed magad a hétköznapokban. A lelki folyamatot is végig vesszük, ha szeretnéd. Célom, hogy TE is örömtelien tudd végigvinni az átalakulás folyamatát!

ELÉRHETŐSÉG

Az egyéni konzultáció javasolt időtartama: 3h - ár megegyezés szerint, idén még jelentős kedvezményekkel      

Várlak szeretettel ezen a csodálatos ezüst úton!  A felfedezés, felismerés csodája rád vár!