ERDŐTERÁPIA a természetben

Egyre népszerűbb módja annak, hogy könnyebben beszéljen az ember a gondjairól, és a fejében folyamatosan futó gondolatokat leállítsa.

Mindig is természetkedvelő ember voltam, de amikor egyre több kihívásom lett az életben, ösztönösen elkezdtem önterápiás kezelésként használni az erdősétákat, így tudtam megfigyelni magamon az elmúlt évek során a természet és a mozgás jótékony hatását. 

Azóta megtudtam, hogy tudományosan bizonyított tény az erdőben való időtöltés hatása.

A fák között sétálva, olyan rezgések közé kerülünk, amelyek hihetetlenül áldásosak és máshol nem vagy csak sokkal nehezebben hozzáférhetők. Egy kutatás szerint egy pár órás erdei séta stressz-oldó hatása felér egy komplett wellness-hétvégével, serkenti a kreativitást, segíti a felismeréseket. Az is bizonyítást nyert, hogy egy erdei séta során csökken a résztvevők vérnyomása, a kortizol nevű stresszhormonjuk szintje és a pulzusszámuk is.

Kapcsolódni a természettel annyit tesz: újra kapcsolódunk önmagunkhoz, napirenden lévő problémáink feldolgozása, lelkünk belső útjainak megismerése és az onnét való visszatérés a világba, de már egy megváltozott minőségben.


Erősíti a JELEN-létetnem valahol a múltban, vagy a jövőben kalandoznak a gondolataink! Amiért hozzájárulás lehet neked az ERDŐTERÁPIA: egységélmény, ítéletmentes tér, feltételnélküli elfogadás, időtlenség megtapasztalásának, élménye. 


Erre a belső utazásra invitállak téged. Gyere velem egy erdei sétára! Ott leszek veled és segítelek abban, hogy saját belső utadat tudd járni és saját belső kérdéseidre választ tudj kapni.   • ha úgy érzed inkább a friss levegő a tér könnyebb hozzájárulás beszélni arról, ami foglalkoztat, mint egy szobában 4 fal között 
  •  Te adod meg magadnak a lehetőséget a továbblépésre, én eszközöket tudok mutatni, hogyan teheted ezt meg könnyebben, örömtelien, gyorsabban! 

Találkozási pont: Normafa Sí-ház

Attól függően mi a témád, ami hozzám vezetett és mennyi időt szánsz magadra, úgy tudod kiválasztani a számodra szimpatikus sétát! 


Ismerkedő séta- kezdőknek

60 perc séta a természetben

5 000 Ft

Kibontó séta  - bátraknak

90 perc séta a természetben

8 000 Ft

Fejlesztő séta - haladóknak

120 perc séta a természetben

10 000 Ft