ANYA ÚJRAHANGOLÓ
Mitől működnek jól a gyerekek, amit tőlük tanultam, azt mutatom meg!

Nagyon korán belekerültem az anyai szerepbe, mivel édesanyánkat korán elvesztettük. Ekkor én 22 éves voltam a húgom 11. Szinte mondhatom egész életemet végigkísérte a gyerek felvigyázás "baby-szitterkedés". Ennek a tapasztalatnak különböző fázisai voltak. Sokszor bizony nem volt könnyű. Pont ezért vannak olyan tapasztalataim, melyek az elmúlt bő 25 év élet rálátásomból, felismeréseimből fakadnak és ezt tudom már megosztani veled.

Időszakosan a rokonok, barátok gyerekeire is vigyáztam. 15 évig volt kutyám ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert rengeteget tanított nekem a vele eltöltött időszak, szeretetről, türelemről, gondoskodásról, elfogadásról, felelősségvállalásról.

7 éve főállásban napi szinten foglalkozom azzal, hogy családoknak segítek a gyermekeiknél felmerülő mindennapi feladatok ellátásában. Az újszülöttektől kezdve, a 3 gyerekes családon keresztül, az ikrekig, mindenféle gyerek, kutya, macska  leosztásig szinte minden verzióban volt szerencsém tapasztalatot szerezni az elmúlt évtizedekben. Focicsapatnyi gyermeknek sikerült hozzájárulás lennem a lényemmel.

Nekem nincs saját gyermekem , nem éjszakáztam végig a csecsemőkort, de azon kívül hogy mi fog várni rád, rátok a pároddal, amikor hazaviszed a babádat, na azt pontosan tudom élettapasztalatból, mi az ami lényeges és mi nem. Mivel és hogyan érdemes felkészülni.

Gyakorlati meglátásaimmal tudlak tudatos babavárásodban végigvezetni, hogy a hétköznapok kihívásaira is felkészülj. A tudatos felkészülésnél nem csak az a lényeg milyen színű lesz a fal és milyen matrica, tapéta, baldachin kerül a babaszobába, hanem az is, amikor pároddal hazahozzátok a babát, megváltozik az életetek. Olyan praktikus tippeket tudok adni, hogyan adjatok helyet a kis jövevénynek, hogyan vond be a párodat, hogyan osszátok meg a felelősséget és a feladatokat, kinek mikor lesz az én ideje, ki mikor fog segíteni nektek, amikor az is szükséges lesz, ti mikor mentek el kettesben kikapcsolódni...

Tudom és érzem, mi működik a gyerekeknél: a kezeim között kiegyensúlyozottá, nyugodtabbá, örömtelibbé válnak. Mivel érdekel az energiagyógyászat és jómagam is évtizedek óta használok különböző technikákat más érzékelésem és látásmódom van a gyerekek felé is. Minden energia energetika akár tudja elismeri valaki ezeket a dolgokat akár nem. Az energiák finomodnak a világ változik a gyerekek is mást igényelnek mint régen. Ezt a fajta működést szeretném átadni azoknak a szülőknek, akik nyitottak az új nézőpontokra. Amolyan Mary Poppins-ként hatok a gyerekekre és ahogy ő mondja: Mindig mosolyogni kell szívvel is és lélekkel! Ilyen egyszerű a kulcs. Nekem az a legnagyobb elismerés még évek múltán is, amikor összefutok valamelyik gyermekkel, hogy átölelnek visszacsatolás arról, hogy jól működik a saját módszerem. Egy újfajta megközelítésből mutatom meg a babákkal való kapcsolódást. Be tudlak vonni a tapasztalataimmal átitatott világomba, melynek eredménye egy kiegyensúlyozott gyerek és család lehet.

A célom az, hogy minél több kisgyerek legyen kiegyensúlyozott, boldog, felszabadult és ehhez meglegyen az a szülői háttér, aki vezeti és partnere tud lenni a felnövekedésének, keretet tart, de megtanítja szárnyalni, figyelembe véve az egyediségét.

Ha úgy érzed, szeretnéd tudatosan megtámogatni ebből az irányból a babavárást vagy a kisgyerek kort, kíváncsi vagy egy másik nézőpontra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. 

Szeretettel várom hívásod!    +3620 9460 020

 Konzultációk

Szülővé válni kreatív folyamat inkább művészet, semmint tudomány, mindig történik valami, rendkívüli, csodálatos, hihetetlen, de a váratlanul felbukkanó "problémák" sora, is csak egy fix nézőpont, amit megmutatok neked, hogyan tudod hatékonyan, kreatívan átalakítani. Arra inspirállak a tudásommal, hogy a gyerekekkel kapcsolatban ne a korlátozásokra fókuszálj, hanem milyen nagyszerű tapasztalatokká, új lehetőségekké tudod átalakítani az adott helyzetet.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és kérdéseid lennének, több lehetőség közül tudsz választani, attól függően mi okoz neked kihívást.

Helyszini felmérés+konzultáció: Speciális esetben lehetőség van arra is, hogy elmegyek hozzátok és megnézem, figyelem a működéseteket élesben! A látottak és tapasztaltak alapján tudok személyreszabott technikát, ötletet adni, mi működne, mi az, amit ha megváltoztattok megváltozik a fennálló helyzet.

Páros és / vagy egyéni felkészítés, konzultáció: nagy többségében az anyukák, leendő anyukák gyűjtik az információkat, mit hogyan kellene stb. pedig az apukák bevonása is nagyon fontos lenne a felkészülés során, mire számíthatnak ők is.

Apás felkészítő: a tudatos, kíváncsi, bátor kérdezni nem szégyenlő apukáknak.

Helyszíni felmérés+konzultáció egyéni megbeszélés alapján!

Konzultáció 60p:

8 000 Ft

Szülőfelkészítő 90p: 

15000 Ft

Facebookon itt találsz meg!

Facebook/anyaujrahangolo

ITT IS JELENKEZHETSZ!