ENERGIA KEZELÉS
ÖNISMERET, ÖNFEJLESZTÉS, BELSŐ ERŐ

"Az egész élet könnyedén, örömtelien ragyogva árad felém"

Könnyedén és fiatalosan is élhetjük az életünket, ha merünk választani valami mást, amit eddig nem ismertünk. Itt a lehetőség, ha szeretnéd helyreállítani, egyensúlyba hozni újra a testedet, lelkedet, hogy fiatalosan, egészségesen tudjon újra működni. Lerakhatod a korlátozó, önhibáztató ítéleteidet, elvárásaidat, bírálataidat a testedről, magadról. 

A kezelések során az elmúlt 25 év alatt szerzett tudást és tapasztalatot adom át, a saját felismeréseimmel és az Access eszközeivel együtt dolgozom. Ezt a módszert találtam a leghatékonyabbnak önmagam fejlesztésére és ezt tiszta szívből ajánlom neked is.

Az Access újító technikái, egy teljesen más megközelítésből néznek rá a gondolatokra, érzelmekre, a testre, elmére és a környező világra és a szokásmintáidra.  A kezelésekkel olyan nézőpontokat, véleményeket, meggyőződéseket tudunk feloldani, amik generálják és beragasztanak a konfliktusokba, nehézségekbe, agyalásba és helyén tartják a generációs mintáidat.


Mi is történik a kezelés során?

Neked semmi dolgod, csak csukott szemmel feküdni, amíg én beszélgetek veled és a fejeden lévő néhány konkrét ponton tartom a kezem.  32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden, segítek neked abban, hogy elengedj mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni és befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, elvárások, félelmek, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.  A cél az, hogy könnyedebbé váljanak a hétköznapok kihívásai. 

A kezelés egy nagyon kellemes és nyugodt állapotot idéz elő, miközben éber vagy, a folyamat során segítségedre leszek kérdésekkel, melyek segítik az oldódást, elengedést. 

Miben segíthetek neked?

Abban, hogy amint vissza tudsz találni saját belső erőforrásodhoz, amint megerősödik önbizalmad, önmagadba vetett hited és ezzel nőiességed, az pozitív hatással lesz magánéletedre, párkapcsolatodra, munkahelyi elfogadtatásodra, pénzügyi valóságodra, baráti kapcsolataidra és gyermekeddel való kapcsolódásodra. Gyermekeknél még hatékonyabban működik, hiszen kevesebb fix nézőpontjuk van. Ha elég bátor, kíváncsi vagy akkor bevezetlek egy olyan varázslatos világba, ahol a dolgok nem azok amiknek látszanak és bármi megtörténhet. Végtelen lehetőségekre invitállak.

Az Access módszeréről bővebben itt tájékozódhatsz,  www.hun.accessconsciousness.eu vagy www.accessconsciousness.com,  de kérdéseiddel hozzám is fordulhatsz.

60-90 percesek a kezelések

A Kezelés lemondása :
Alapelvem egymás idejének tiszteletben tartása! Amennyiben a megbeszélt időpont lemondásra nem kerül vagy csak a találkozás napján történik, akkor 50% -ot kell megtéríteni a következő alkalommal! Amennyiben a kezelésről késel a saját kezelési időd rövidül!
Időpont egyeztetés és kérdés esetén hívj bizalommal:

Bejelentkezés: +3620-9460-020